Nyheder September 2016

Nyheder september 2016:

P1090591

  • Sekou, skolens daglige leder er kommet til Danmark og nyder dagene. Han har bl.a. været i praktik en uge i Herta levefællesskab, hvor han har studeret biodynamisk gartneri. Den nye viden tager han med til Senegal, vi glæder os til at se den omsat i praksis. Derudover skal Sekou besøge VUC i Ringsted og Steinerskolen i Skanderborg.
  • Senegal Voksenskole har nu købt et stykke jord ved Baghagha, købet blev muligt efter en donation fra Lions Kronjylland. Jorden skal dyrkes af en gruppe kvinder, der samlet mistede deres mænd, da båden gik ned på vej mod Europa. Vi arbejder nu på at skaffe penge til indhegning, så køerne ikke spiser afgrøderne samt en brønd. 
  • Birte og sekou deltog efter opfordring fra Lions Club med en bod til åbningen af den nye Doktor Park i Randers søndag d 4. september. De havde en god dag og fik fortalt om skolen til de mange besøgende i boden.
  • Fredag 9. september Besøger Birte og Sekou Ollerup Frie Lærerseminarium, her skal de fortælle om skolen og tale med den internationale praktiklærer. Vi håber at Mandela School i fremtiden vil modtage studerende fra seminariet.
  • Bestyrelsen mødes næste gang i weekenden uge 37. Har du nogle gode idéer eller forslag, der skal med på bestyrelsesmødet, hører vi gerne fra dig!