Nyheder December 2016

aabning-skole-imam

  • Vores skønne skole Mandela School er åbnet igen. Det skete ved en ceremoni, hvor elever, lærere og flere af byens vigtige hoveder var til stede. Imamen velsignede som altid skolen og mange mødte op for at vise deres glæde over skolen. Åbningen blev i år udsat, da vores udlejer havde mistet to af sine brødre, de skulle begraves før skolens åbnings ceremoni kunne gennemføres. Sådan er livet i Senegal… Efter ceremonien blev der holdt en lille fest.
  • Der har været valg i Gambia og den nuværende præsident, der har siddet de sidste 22 år, tabte. Vi er spændt på at se, hvilken betydning det vil få for området SeneGambia.
  • Der arbejdes fortsat videre med at etablere et samarbejde med Nordisk center for vedvarende energi i Thy. Vi ser frem til at få samarbejdet op at stå! Solceller er oplagt i Afrika. Kender du en, der kunne tænke sig at være aktiv i dette projekt i projektet, hører vi meget gerne fra dig.
  • Har du idéer til, hvordan vi kan aflaste Birte i forhold til at skaffe økonomi til skolens drift? Vi er åbne for forslag!