Støtte til skolen og medlemsskab

Du kan støtte skolen ved at melde dig ind i Senegal Voksenskole. Udover de 200 kr., som det koster om året at være medlem, giver du skolen stemme og opbakning. Du kan også vælge at donere et beløb uden medlemsskab.

Sparekassen Kronjylland reg.nr. 9333 konto 0009735216

Merkur Bank reg.nr. 8401 konto 0004215606

Har du MobilePay, kan du let overføre til  31 13 76 63.

Store og små beløb er værdsat, både de faste månedlige og engangsbeløb. De er alle med til at gøre en forskel.  De faste, månedlige bidrag er nemmest at budgettere efter.

TAK for dit bidrag!                

Det hjælper det os at have flere medlemmer i foreningen når vi søger fonde mm. I foråret 2017 er vi oppe på omkring 70 medlemmer, så alle medlemmer tæller.

Desværre er det pt ikke muligt at trække bidragene fra i skat, da skolen på ingen måder råder over 150.000 kroner som egenkapital, som er de nye krav til foreninger. Yderligere kræves der et medlemskab på min. 100 betalende medlemmer. Dette er vores første mål at opnå og vi håber på sigt at kunne stille 150.000 kroner.

Birte modtager Check fra Lions Club, Randers 2016

Birte modtager Check fra Lions Club, Randers 2016

Andre måder at støtte skolen på

Arranger et foredrag: Birte kommer meget gerne ud og fortæller om Senegal Voksenskole, livet i Senegal, udfordringerne og glæderne og ikke mindst om at se, hvordan adgang til uddannelse gør en forskel for skolens elever. Foredraget kunne være i din personaleforening, på skolen, pensionistklubben eller måske til din næste venindeaften? Vinklen på foredraget tilrettelægges efter …

Tak

Uden støtte og opbakning, er der ingen skole. Vi vil derfor gerne sige vores store tak fra hjertet til alle vores støtter: Denne side er under opbygning